A Vitamed Pharma Kft. 2004-ben jött létre azzal a céllal, hogy olyan professzionális termékek forgalmazásával jelenjen meg a hazai piacon, melyek nélkülözhetetlenek a modern állatorvoslásban.

Cégünk a magyar állatgyógyászati piacon mind a társállatok, mind haszonállatok számára készült termékek széles körével van jelen és az elmúlt több mint 15 évben meghatározó szereplője lett a hazai állatgyógyszer piacnak.

A 100%-ban magyar tulajdonú cég jelenleg 27 fő állandó munkatársat foglalkoztat, akik a pénzügyi, kereskedelmi, értékesítési, beszerzési, logisztikai és marketing feladatokat látják el.

2010-ben megnyitottuk cseh leányvállalatunkat is, a Vitamed Pharma Cesko, s.r.o.-t.

Cégünk 2019-ben megszerezte a kereskedelmi tevékenységre vonatkozó GMP+ minősítést.

SZAKÉRTELEM

A cégünkben dolgozó 10, tapasztalt állatorvos kolléga, két agrármérnök és két gyógyszerész biztosítja a magas szakmai színvonalat, akár kedvelt állatok, akár haszonállatok gyógykezeléséről legyen szó.

KÜLDETÉSÜNK ÉS ÉRTÉKEINK

Cégünk filozófiáját jól szimbolizálja szlogenünk: Az egészséges állatokért! Elhivatottságunk és szakértelmünk segíti célunk megvalósítását: az állatbetegségek megelőzését, az egészség megőrzését, a beteg állatok gyógyítását, szenvedéseinek csökkentését.

Saját fejlesztésű termékeink minősége kiemelten fontos tényező, ezért azok életútját a gyártástól a felhasználásig menedzseljük, beleértve az orvosszakmai és marketing támogatást is. Fontos, hogy partnereink számára termékeink magas minőségén kívül is értéket teremtsünk, így szakmai fejlődésük támogatása érdekében saját szervezésű – a Magyar Állatorvosi Kamara által elismert – szakmai rendezvények szervezését indítottuk be mind haszonállat, mind társállat vonalon.

VÍZIÓINK

Célunk, hogy a Vitamed Pharma Kft. a magyar állatgyógyszer -és takarmánykiegészítő piacon való meghatározó szerepen túl Közép-Európa legfontosabb országaiban is jelen legyünk.

TERMÉKEINK

A saját fejlesztésű termékeink mellett jelenleg 6 partnercég teljesen kizárólagos, vagy egyes termékekre vonatkozó kizárólagos értékesítését végezzük. Legnagyobb beszállítónk, hazánk legnagyobb állatgyógyszer-cége, a Lavet Kft., mely Európa számos országba szállítja termékeit.

Saját fejlesztésű – gyógyhatású és kiegészítő takarmány besorolású – termékeink egy részét külső gyártócég szállítja be, de 2017 második felétől beindult, Hartán található saját gyáregységünk is, mely a gyártási feladatokat jelentős részét teljesíti, így 100%-os kontroll mellett tudjuk biztosítani a saját magunk által elvárt magas szakmai minőséget.

A cég termékpalettája folyamatosan bővül, jelenleg összesen több mint 100 terméket tartalmaz portfóliónk, melyből a társállatok számára ajánlott termékeink száma közel 40 féle.

MEGBÍZHATÓ, GYORS KISZOLGÁLÁS

Állandó, százmilliós nagyságrendű raktárkészlettel rendelkezünk, mely lehetővé teszi partnereink megbízható kiszolgálását. Az általunk forgalmazott termékek elérhetők állatgyógyszer-nagykereskedőktől, állatorvosi rendelőkben, patikákban és bizonyos termékek esetén akár cégünktől közvetlenül megrendelve is, különös tekintettel a társállatok számára készült termékre, melyekre Budapest területén saját kiszállítást vállalunk állatorvos partnereink számára.
A kényelmes rendelést B2B rendszerünk segíti, melyen keresztül üzleti partnereink közvetlenül tőlünk is rendelhetnek: b2b.vitamed.hu

GARANCIA

Termékeink garantált minőségűek, melyet a hazai piac igazol leginkább vissza töretlen fejlődésünkkel, forgalmunk folyamatos bővülésével.