Hely ikon
Vendel u. 7-9. fszt. 1.
HU Budapest, 1096

Koronavírus tájékoztató

haszonállat kisállat

VITAMED PHARMA KFT. – Koronavírus tájékoztató

Kedves Kolléga, Tisztelt Partnerünk!

Ezekben az embereket és cégeket egyaránt próbára tevő időkben nagyon fontosnak tartom, hogy fennmaradjon a kölcsönös információ-áramlás, ezért szeretném megosztani Önnel, cégünk hogyan próbál megbirkózni a jelenlegi helyzettel, és hogyan tudunk segíteni a válságos idők leküzdésében.

A Vitamed Pharma Kft. stabilan működik, legjobb tudásunk szerint próbálunk megküzdeni a többszörösére növekedett vásárlói igényekkel. Ennek érdekében egyrészt próbálunk a közeljövőben nagyobb készleteket felhalmozni, másrészt beszállítóink is segítenek, amennyire tudnak.
Szerencsére legnagyobb beszállítónk a Lavet, mely magyar cégként átérzi, hogy ellátási felelőssége van az itthoni piacon, és próbál is ennek megfelelni.
Jelenleg minden külföldi beszállítónk működik, náluk az emberhiány és a nemzetközi szállítások lassulása okoz csúszásokat.

Irodai munkatársaink nagy része otthonról dolgozik, de a megrendeléseket természetesen fogadjuk és teljesítjük.
Raktárunk számos biztonsági intézkedés bevezetésével védi dolgozóit, nemzetközi fuvar esetén ezek szigorúbbak, belföldi árufelvétel esetén kötelezően mérik a sofőrök testhőmérsékletét. Kiszállított áru átvételekor is kérjük, tartsák be a járványvédelmi előírásokat!
Területi képviselőink hétfőtől szintén otthonról dolgoznak, telefonon elérhetőek.

A forint drasztikus gyengülése ellenére jelen körülmények között nem tartanám etikusnak áraink emelését, ezért – hacsak extrém folyamatok nem történnek – árainkat június 30-ig tartani fogjuk.
A minél jobb kiszolgálást biztosító nagyobb raktárkészlet miatt azonban oda kell figyelnünk likviditásunk megőrzésére, ezért a kinnlevőségek terén az eddigieknél szigorúbban vagyunk kénytelenek eljárni: a 30 napon túli lejárt kinnlevőséggel rendelkező vevőinket – a jól fizetők védelme érdekében – nem fogjuk kiszolgálni.

Bármilyen kérdés, kérés esetén nyugodtan keressék képviselő kollégáinkat!

Kitartást és jó egészséget kívánok:

dr. Zoltai Gergely
ügyvezető igazgató

2020-03-27

Hasonló cikkek

bőrgyógyászat kisállat kutya macska

Vitamed bőrgyógyászati és fülészeti továbbképző tanfolyam - Nézd vissza a webinarokat!

Vitamed bőrgyógyászati és fülészeti továbbképző tanfolyam A Vitamed Pharma bőrgyógyászati és fülészeti ingyenes továbbképző online…

Tovább olvasom
bőrgyógyászat kisállat kutya macska

Linkskin spray - ÚJDONSÁG!

Linkskin spray – ÚJDONSÁG! Elérhető legújabb termékünk társállatok számára. A Linkskin spray egy jótékony baktériumokat…

Tovább olvasom
bőrgyógyászat kisállat klórhexidin kutya macska probiotikum purina táp vitamedia

Megjelent a VitaMedia tavaszi kiadványa - társállatos tartalommal

Megjelent a VitaMedia legújabb kiadványa, társállatos tartalommal Főbb témák: Helyi terápiás lehetőségek a felületes bőrfertőzések…

Tovább olvasom

Hol talál meg minket?

Iroda:

1096 Budapest,
Vendel u. 7-9. fszt. 1.
+36 1 29 909 29
iroda@vitamed.hu

Székhely:

6720 Szeged,
Széchenyi tér 2/A fszt. 6.


Budapesti AKELA Állatpatika:

1114 Budapest,
Bocskai út 3.
+36 1 615 5862

Szegedi AKELA Állatpatika:

6720 Szeged,
Széchenyi tér 2/A fszt. 6.
+36 62 649 670